SARIAK
2020
2019
 
     Esukal Sukaldaritza Eskolen
Txapelduna
(Bizkaia) (Galdakaoko Ostalaritza Ekola)
Euskadiren ordezkaria Spainskills txapelketan,
Ifema (Madril).
2019
 
     Irakaskuntzaren Luis Irizar saria,
Gastronomiazko Euskal Anaiartea.
2018
 
     Euskoskills Txapelduna,
(Araba) (Gamarrako Ostalaritza Eskola)
2018
2º Sailkatua Euskal Sukaldaritza
Eskolen txapelketan.
(Zarautz) (Aiala Ostalaritza Eskola)
2016
 
      Txapelduna: "IV premio promesas de la alta cocina 
de Le Cordon Bleu, Madrid"
Rafael de Bedoya (AIALAko ikaslea) ::: artikulua ikusi :::
2015 eta 2014
 
      2 urtez Euskal Sukaldaritza Eskolen
Euskal Txapelduna.
(2015 Donostian eta 2014 Gamarran. Araba) (HAZIk sustatua)
 
      2012. urtetik
' Q ' Kalitate Turistikoa,
AIALA Eskolako Jantokian
eta Arguiñano Anaiak Jatetxean.
2012
2. Sailkatua Euskoskills,
Eusko Jaurlaritzako 
hezkuntza sailak sustatua (Ficoba. Irun).
2011
3. Sailkatua Euskoskills,
Eusko Jaurlaritzako 
hezkuntza sailak sustatua (Lejona).
2011
 
      Euskal Sukaldaritza Eskolen Txapelketako
2. Sailkatua
(Gazteiz) (HAZIk sustatua)
2002
Txapelduna, eztia oinarri duten
postreen lehenengo txapelketan 
(Zegama).
1999
Urrezko Sukaldaria, 
Intxaurrondoko gastronomi eta kultur astean.
(Donostia)
1998
Txapelduna, oliba olioz landutako palterren 
Txapelketa Nazionalean. 
(sari nazionala).
1998
Urteko Empresa bezala COPE Saria. 
(Gipuzkoa).
2 urtez Txapeldun, Tolosako babarrun txapelketetan. 
(Tolosa).
INFORMAZIOA
AIALA OSTALARITZA ESKOLA
Nafarroa Kalea 61
20800 ZARAUTZ. Gipuzkoa
T. 943 13 46 00 · direccion@aiala.es
2024 © AIALA Ostalaritza Eskola · by viskwit