JANTOKIA

ARGUIÑANO ANAIAK

EUSK · CAST · ENG

KONTAKTUA

2025-2026 PREMATRIKULA: epeak eta dokumentazioa.

EMHZ Sukaldaritzako eta gastronomiako teknikaria

• Eskolan bertan, 2025eko maiatzaren 5etik 23ra, biak barne.

  Idazkari ordutegia: goizeko 9:30etatik 16:00etara.

 

• Eskaera aldatzeko edo zuzentzeko aukera: maiatzaren 23a arte.

• Onartutako behin-behineko zerrendak: uztailak 4.

• Zerrendetarako erreklamazioa: uztailaren 10ra arte 12:00 h.

• Behin betiko zerrendak: uztailak 11.

 

PREMATRIKULAREN DOKUMENTAZIOA:

• N.A.N. edo Identifikazio Agiria. Ez baduzu, DIE eskatu behar duzu ikastetxean. Pertsonalki egin behar duzu eta erregistroa eta pasaportearen kopia behar dituzu.

• Espediente akademikoa entregatzea.

  Ikasleren batek maila ezberdinetara (GM eta GS) aurkeztu nahi badu, horietako bakoitzari

  dagokion espedientea aurkeztu beharko du.

 

GARRANTZITSUA

Lanbide Heziketako ziklo batean plazak esleitzeko prozesuan parte hartzeko interesa duten guztiek aurrez izena eman beharko dute.

Eskaera orriko formulario bakarra osatu beharko da Eskaintza Osoko Modalitatearentzako (Oinarrizko FP, Erdi eta Goi Maila).

Aurrez izena emateko eskaera egiteko plaza kopurua ez da mugatua. Zenbat eta plaza gehiago eskatu, orduan eta handiagoa izango da sistemak plaza bat esleitzeko probabilitatea.

IZENA EMATEKO EPEAK

EMHZ Sukaldaritzako eta gastronomiako teknikaria

IZENA EMATEKO FORMALIZAZIOA

• Epe arrunta

        I. Fasea

        II. Fasea

        III. Fasea

 

• Ez ohiko epea

 

 

• Uztailaren 11etik 15era 14:00 h.

• Uztailaren 17a

• Uztailaren 21etik 22ra

 

• Uztailaren 23a eta 24a eta

irailaren 2tik urriaren 17ra

AIALA

HISTORIA

BERRIAK

INSTALAZIOAK

PREMATRIKULA

IRAKASLEAK

AURREZ IZEN-EMATEA

SARIAK

INFORMAZIOA