2023-2024 PREMATRIKULA: epeak eta dokumentazioa.
EMHZ Sukaldaritzako eta gastronomiako teknikaria
• Eskolan bertan, 2023ko maiatzaren 8tik 26ra, biak barne.
Hitzordu bidez. Idazkari ordutegia: goizeko 9:30etatik 16:00etara.
• ONLINE, 2023ko maiatzaren 26ra arte, hezkuntza sailak horretarako gaitutako aplikazio informatikoaren bidez, kasu bakoitzean dagokion dokumentazioa erantsi.
Online aurkezteko, sartu, hemen https://ikasgunea.euskadi.eus
• Eskaera aldatzeko edo zuzentzeko aukera: maiatzaren 26ra arte.
• Ekainaren 30era arte dokumentazioa aurkeztea (dokumentazioa online edo ikastetxe batean pertsonalki aurkezten dutenentzat).
• Onartutako behin-behineko zerrendak: uztailak 7.
• Zerrendetarako erreklamazioa: uztailaren 12ra arte 14:00 h.
• Behin betiko zerrendak: uztailak 13.
PREMATRIKULAREN DOKUMENTAZIOA:
• N.A.N. edo Identifikazio Agiria.
• Espediente akademikoa entregatzea.
Zalantzak argitzeko, ez izan zalantzarik Eskolako idazkariarekin harremanetan jarri.
GARRANTZITSUA
Lanbide Heziketako ziklo batean plazak esleitzeko prozesuan parte hartzeko interesa duten guztiek aurrez izena eman beharko dute.
Eskaera orriko formulario bakarra osatu beharko da Eskaintza Osoko Modalitatearentzako (Oinarrizko FP, Erdi eta Goi Maila).
Aurrez izena emateko eskaera egiteko plaza kopurua ez da mugatua. Zenbat eta plaza gehiago eskatu, orduan eta handiagoa izango da sistemak plaza bat esleitzeko probabilitatea.
IZENA EMATEKO EPEAK
EMHZ Sukaldaritzako eta gastronomiako teknikaria
IZENA EMATEKO FORMALIZAZIOA
• Epe arrunta
I. Fasea
II. Fasea
III. Fasea
• Ez ohiko epea
• Uztailaren 14etik 18ra 14:00 h.
• Uztailaren 20a
• Uztailaren 24a eta 26a
• Uztailaren 27a eta 28a eta
irailaren 1etik urriaren 13ra
Oharra: Gastronomia Masterrean aldez aurretik izena emateko hemen
INFORMAZIOA
AIALA OSTALARITZA ESKOLA
Nafarroa Kalea 61
20800 ZARAUTZ. Gipuzkoa
T. 943 13 46 00 · direccion@aiala.es
2022 © AIALA Ostalaritza Eskola · by viskwit