JANTOKIA

IKASTAROAK

ZURE ETORKIZUNA LANDUZ

Sukaldaritzako eta gastronomiako teknikaria

ERDI MAILAKO HEZIKETA ZIKLOA

TITULAZIO OFIZIALA

Ondorengo informazioa Sukaldaritzako eta Gastronomiako Erdi Mailako Prestakuntza Zikloari buruzkoa da, Eusko Jaurlaritzaren Hezkuntza Sailak ofizialki onartua eta Sail horrek itundua.

IRAUPENA:
2 urte (2.000 ordu).

 

ORDUTEGIA:

Astelehenetik ostiralera 8:30 - 14:00

eta 9:00 - 16:00 (praktikak jatetxean)

Sukaldaritzari eta gozogintzari buruzko uda ikastaroa

Sukaldarizale guztiei zuzendua,
15 urtetik gorakoentzat

Ikastaro honetan ikasleek denbora labur batean sukaldaritzako oinarriak ezagutuko dituzte eta baita ere sukaldean moldatzeko errezeta-liburu eraginkor eta anitza...

IRAUPENA:
2024ko uztailak 1etik 12ra (30 ordu).

 

ORDUTEGIA:

Astelehenetik ostiralera 9:00 - 12:00h.

Gastronomian Masterra

MAILA ALTUKO GRADUONDOKO IKASTARO PRIBATUA.

Graduondoko ikastaroa, aurretik ostalaritzako ikasketak (erdi-mailako edo goi-mailako prestakuntza-zikloak, esaterako) egin dituztenentzat. Sukaldaritzaren alorrean lan-esperientzia frogatua dutenek egin dezakete.

IRAUPENA:
2023ko Irailetik, 2024ko Maiatzara arte (1.000 ordu).

 

ORDUTEGIA:

Goizez eta/edo arratsaldez: 9:30 - 12:30  edo  15:30 - 18:30h.

ARGUIÑANO ANAIAK

EUSK · CAST · ENG

KONTAKTUA

AIALA

INFORMAZIOA