IKASTAROAK
ZURE ETORKIZUNA LANDUZ
Sukaldaritzako eta gastronomiako teknikaria
ERDI MAILAKO HEZIKETA ZIKLOA
TITULAZIO OFIZIALA
Ondorengo informazioa Sukaldaritzako eta Gastronomiako Erdi Mailako Prestakuntza Zikloari buruzkoa da, Eusko Jaurlaritzaren Hezkuntza Sailak ofizialki onartua eta Sail horrek itundua.
IRAUPENA:
2 urte (2.000 ordu).
ORDUTEGIA:
Astelehenetik ostiralera 8:30 - 14:00
eta 9:00 - 16:00 (praktikak jatetxean)
Sukaldaritzari eta gozogintzari buruzko uda ikastaroa
Sukaldarizale guztiei zuzendua,
15 urtetik gorakoentzat
Ikastaro honetan ikasleek denbora labur batean sukaldaritzako oinarriak ezagutuko dituzte eta baita ere sukaldean moldatzeko errezeta-liburu eraginkor eta anitza...
IRAUPENA:
2025eko ekainaren 30etik uztailaren 11ra (30 ordu).
ORDUTEGIA:
Astelehenetik ostiralera 9:00 - 12:00h.
Gastronomian Masterra
MAILA ALTUKO GRADUONDOKO IKASTARO PRIBATUA.
Graduondoko ikastaroa, aurretik ostalaritzako ikasketak (erdi-mailako edo goi-mailako prestakuntza-zikloak, esaterako) egin dituztenentzat. Sukaldaritzaren alorrean lan-esperientzia frogatua dutenek egin dezakete.
IRAUPENA:
2025ko Irailetik, 2026ko Maiatzara arte (1.000 ordu).
ORDUTEGIA:
Goizez eta/edo arratsaldez: 9:30 - 12:30 edo 15:30 - 18:30h.
INFORMAZIOA
AIALA OSTALARITZA ESKOLA
Nafarroa Kalea 61
20800 ZARAUTZ. Gipuzkoa
T. 943 13 46 00 · direccion@aiala.es
2024 © AIALA Ostalaritza Eskola · by viskwit