JANTOKIA

ARGUIÑANO ANAIAK

EUSK · CAST · ENG

KONTAKTUA

2024-2025 PREMATRIKULA

EMHZ Sukaldaritzako eta gastronomiako teknikaria

AURREZ IZEN-EMATEA Gastronomian Masterra

AIALA

Karlos Arguiñanoren Ostalaritza Eskola

ONGIETORRIA

Eskaintzen didazuen aukera aprobetxatu nahi dut maitasun osoz sortu dudan prestakuntza zentrora ongietorria emateko.

Nire Eskolak ingurune gastronomiko pribilegiatu batean, gizartearen nahiei erantzuteko bokazio argia du. Kalitate bikaineko arrain, itsaski, haragi eta barazkiak azpimarratu nahi nituzke. Elikagaien kalitatea Kantauri itsaso basati eta zelai berde eta hezez osatutako paisaiaren ondorio da.

 

Modernitatea eta tradizioa uztartuz, alde batetik pertsona ugari hezten ditugu gastronomiaren mundu liluragarrian, bestetik esperientzia dutenei hobetzen laguntzen diegu.

Aiala izena aukeratu izanaren arrazoia honakoa da: nire hotel jatetxea kokatuta dagoen etxea hiribilduan “Aialatarren etxea” izenez ezagutzen delako.

Hau guztia esan eta gero, gastronomia-kultura gure eskutik ezagutzera eta
gozatzera gonbidatzen zaituztet. Besarkada handi bat.

Firma Karlos

JARRAI IEZAGUZU

AIALA

INFORMAZIOA